Residentie Mettewie – Sint-Jans- Molenbeek

Prachtig gelegen

Residentie Mettewie zag eind 2019 het levenslicht en is dan ook een prachtige en gloednieuwe residentie met 117 kamers. Alle kamers zijn van het nodige comfort voorzien. Vanop de hogere verdiepingen hebt u een prachtig uitzicht over de skyline van Brussel, inclusief atomium en de Basiliek van Koekelberg. De kamers zijn verdeeld over de onderste 5 verdiepingen, terwijl u op de hogere verdiepingen de assistentiewoningen vindt.

Verschillende gemeenschappelijke ruimtes zijn aanwezig op elk niveau. De belangrijkste, het Grand Café, is niet alleen toegankelijk voor bewoners, maar ook voor bezoekers uit de buurt. Het is het kloppend hart van de residentie. Op de begane grond is een kapsalon gepland, evenals een kinéruimte. Deze ruimtes, die een sociale en recreatieve rol vervullen, kijken uit op de tuin en hebben ruime terrassen.

De residentie ligt dichter bij Dilbeek en Koekelberg dan bij het centrum van Brussel en ligt op een lange laan omzoomd met bomen.  Steekt u de laan over, dan staat u onmiddellijk in het Scheutbospark. Wil u toch naar het centrum van Brussel, weet dan dat de Grote Markt op amper 5 km ligt.

Stad & groen: de perfecte combinatie

Met zijn 50ha is het Scheutbos één van de grootste parken in het Brusselse. In de zomer geniet u er van prachtige orchideeënvelden en grazen er Gallowayrunderen. Hier is het heerlijk toeven. Door het park stroomt de Leibeek. Langs het smalle beekje liggen heel wat moestuintjes. Naast een ecologische functie vervult Scheutbos dan ook een belangrijke sociale functie in Molenbeek. Jong en oud komen er samen voor rust en plezier.

Warme sfeer

De gloednieuwe kamers, de mooie inkom, een prachtige bar: het zijn maar enkele troeven die Residentie Mettewie te bieden heeft. U geniet er van heerlijke maaltijden. Hoewel er een heel aantal kamers en bewoners zijn, gaat dit niet ten koste van de gezelligheid en warmte. Hier komt en bent u thuis. Hier wentelt u in de beste zorgen, maakt u opgewekt een praatje en vliegt de tijd voorbij.

 

 

 

 

 

Onze accommodatie

GEMEENSCHAPPELIJKE VOORZIENINGEN

FIETSENSTALLING

OPENBAAR VERVOER NABIJ

TOEGANKELIJK VOOR ROLSTOELGEBRUIKERS

PARK/BOS OP LOOPAFSTAND

GROENE OMGEVING

BRASSERIE

CAFETARIA/BAR

EIGEN KEUKEN

FITNESSRUIMTE

ONTSPANNINGSRUIMTE

PRIVETUIN

TERRAS

LIFT

OPROEPSYSTEEM

WIFI HOTSPOT

VERBLIJF

ROB

RVT

PERSOONLIJKE VOORZIENINGEN OP DE KAMER

BADKAMER

DOUCHE

TOILET

KOELKAST

ZONNEWERING

INTERNETAANSLUITING

KABELDISTRIBUTIE

TV

TELEFOONAANSLUITING

BALKON

BEMEUBELD

EIGEN MEUBELS

OPROEPSYSTEEM

DIENSTEN

KAPSALON

KLUSJESDIENST

MANICURE

PEDICURE

POETSDIENST

ZORGAANBOD

ERGOTHERAPIE

KINESITHERAPIE

PSYCHOTHERAPIE

VERPLEGING

VERZORGING

Specificaties met een * zijn mogelijk, maar niet standaard voorzien.

Contacteer ons

Contactgegevens

Louis Mettewielaan 112
1080 Sint-Jans-Molenbeek
t. 02/897.33.00
f.
info@residencemettewie.be


Dagelijks verantwoordelijke

Bart Kwanten
bart.kwanten@vulpia.be

 

Kaart

Bezig met laden van kaart...

Bezig met laden

*verplicht veld

Facebook