Résidence Le Douaire – Anderlues

Parktuin 

Residentie Le Douaire biedt zorg en huisvesting aan 90 bewoners verdeeld over drie verdiepingen. Voor bewoners die lijden aan dementie is er een aparte afdeling ingericht.

Dagelijks zijn er activiteiten in Le Douaire met onder meer kiné, hersengymnastiek en ergotherapie. Residentie Le Douaire heeft bovendien een eigen keuken. De bewoners genieten dus van verse maaltijden in de ruime, door groen omgeven, eetzaal. Want de grootste troef van Le Douaire is ongetwijfeld de prachtige parktuin met verhard terras en wandelpaden. De bewoners delen de schaduwrijke tuin overigens met enkele tamme geiten. Hun gezelschap wordt erg op prijs gesteld door de bewoners. 

 

Centrale ligging 

Residentie Le Douaire ligt centraal tussen La Louvière en Charleroi. Een streek met een rijk industrieel verleden en bijkomend werelderfgoed, zoals de oude scheepsliften op het Centrumkanaal. De omgeving leent zich dan ook uitstekend voor een mooie daguitstap tussen natuur en erfgoed. 

Vlakbij het woonzorgcentrum bevindt zich de post, de bibliotheek en een supermarkt (Intermarché). Ondanks de nabijheid van al deze voorzieningen, is het in en rond de residentie erg rustig en groen. 

 

Nieuwbouw

Residentie Le Douaire dateert van de prille jaren 80. Momenteel ligt een nieuwbouwcomplex met ook assistentiewoningen op de tekentafel. Over enkele jaren wordt met de bouw gestart.

Onze accommodatie

GEMEENSCHAPPELIJKE VOORZIENINGEN

VERBLIJF

PERSOONLIJKE VOORZIENINGEN OP DE KAMER

DIENSTEN

ZORGAANBOD

Specificaties met een * zijn mogelijk, maar niet standaard voorzien.

Contacteer ons

Contactgegevens

Rue du Château 81
6150 Anderlues
t. 071 52 93 70
f.
ledouaireasbl@gmail.com


Dagelijks verantwoordelijke

Christophe Bonnier
Christophe.Bonnier@vulpia.be

 

Kaart

Bezig met laden van kaart...

Bezig met laden

*verplicht veld

Facebook