Duinenzee – De Panne

DE UNIEKE LIGGING EN HET FENOMENAAL PANORAMA

Hebt u wel eens genoten van de zilte nevel, gezien hoe de golven tegen de rotsen beukten of tot bedaren kwamen als ze het strand oprolden en weer terugtrokken? Er gaat van de zee iets boeiends uit en haar ononderbroken geruis wordt nooit hinderlijk, maar is daarenboven bevorderlijk voor een vredige slaap. Duinenzee heeft een unieke ligging op het strand van De Panne en rijst uit boven de  duinen van het Westhoek natuurreservaat. De residentie heeft een adembenemend zicht op een idyllisch stuk natuur van onze kust. Voor de bewoners van Duinenzee voelt elke dag als vakantie, als wegdromen …

 

ELKE DAG DE HEILZAME WERKING VAN DE ZEE

De geneeskrachtige werking van de zee werd reeds in de oudheid beschreven en legde de basis voor de hedendaagse Thalassotherapie. Recent onderzoek heeft aangetoond dat mensen die aan zee wonen ook daadwerkelijk gezonder zijn. De zee heeft daarenboven vijf verborgen super powers die bijdragen aan je fysieke en mentale gezondheid: Zeelucht als medicijn, het ruisen van de golven, het zien van een horizon, het baden in zeewater, het lopen in het zand. Het zorgteam van Duinenzee staat klaar om u hiervan te laten genieten.

 

DUINENZEE WELLNESS

Worden we niet allemaal graag verwend? Heerlijk relaxen in de jacuzzi, genieten van de  ontspannende warmte van de sauna of zalig neervlijen voor een schoonheidsbehandeling. Voor de sportievelingen, de revalidatie en de dagelijkse lichaamsoefeningen is er de begeleide fitness en kinesitherapie. Van hersengymnastiek tot ontspannende animatie, de ergotherapeuten kleuren uw dag. Om naar de kapper te gaan hoeft u niet eens de deur uit. 

 

ZORG OP MAAT

Duinenzee biedt in de 103 prachtige assistentiewoningen diensten en zorg op maat aan. Alle luxeflats, met één of twee slaapkamers, hebben een uniek zicht op de zee of op het beschermd duinenlandschap. Zelfstandig leven in alle privacy en comfort maar met een gerust gevoel van veiligheid. U bent en blijft de regisseur van uw leven.

Na een operatie of ziekte kan men herbronnen in onze 4 herstelverblijven. Deze comfortabele appartementen zijn zodanig ingericht dat ook de partner er kan verblijven. Alles wordt in het werk gesteld om het genezingsproces te bevorderen.

Voor een verhoogde zorgomkadering zijn er 60 ruime woonzorgcentrumkamers. Een ervaren medisch team garandeert u de klok rond een gepaste zorgverlening in samenspraak met de arts, uzelf en uw familie. Hierbij blijft het verlangen naar autonomie, waardigheid en individualiteit centraal staan.

Onze accommodatie

GEMEENSCHAPPELIJKE VOORZIENINGEN

PARKING

FIETSENSTALLING

TOEGANKELIJK VOOR ROLSTOELGEBRUIKERS

PARK/BOS OP LOOPAFSTAND

GROENE OMGEVING

BRASSERIE

CAFETARIA/BAR

EIGEN KEUKEN

FITNESSRUIMTE

ONTSPANNINGSRUIMTE

PRIVETUIN

TERRAS

LIFT

OPROEPSYSTEEM

WIFI HOTSPOT

VERBLIJF

KORTVERBLIJF

ROB

NIET ERKEND HERSTELVERBLIJF

PERSOONLIJKE VOORZIENINGEN OP DE KAMER

BADKAMER

DOUCHE

TOILET

DOMOTICA

KOELKAST

ZONNEWERING

INTERNETAANSLUITING

KABELDISTRIBUTIE

TV

TELEFOONAANSLUITING

WIFI

BALKON

BEMEUBELD

EIGEN MEUBELS

OPROEPSYSTEEM

ETEN OP DE KAMER

DIENSTEN

KAPSALON

KLUSJESDIENST

MANICURE

PEDICURE

SCHOONHEIDSSALON

ZORGAANBOD

ERGOTHERAPIE

KINESITHERAPIE

SOCIALE ASSISTENTIE

VERPLEGING

VERZORGING

Specificaties met een * zijn mogelijk, maar niet standaard voorzien.

Contacteer ons

Contactgegevens

Dynastielaan 42
8660 De Panne
t. 058 79 00 79
f.
info@residentieduinenzee.be


Dagelijks verantwoordelijke

Brent Debie
Brent.Debie@residentieduinenzee.be

 

Kaart

Bezig met laden van kaart...

Bezig met laden

*verplicht veld

Facebook