Aurore – Luik

Huiselijke sfeer

Voorlopig worden er geen nieuwe opnames gedaan in Aurore. Indien u interesse heeft, kan u onze nabijgelegen woon- en zorghuizen la Chartreuse of Résidentie Franki contacteren.

Wie residentie Aurora binnenstapt, voelt meteen de huiselijke gezelligheid die dit woonzorgcentrum typeert. Hier genieten 59 bewoners van een warm verblijf en deskundige zorg. Want professionaliteit en menselijke aandacht gaan hand in hand in Aurore. Met dank aan de hartelijkheid van het personeel en de huiselijke uitstraling van het knusse, maar grote salon met open haard, tv en bibliotheek. 

Alle kamers in residentie Aurore hebben een eigen sanitaire cel met toilet en douche. Er is ook een gemeenschappelijke badkamer met hoog-laagbad. En via een gebruiksvriendelijk oproepsysteem kunnen de bewoners het zorgpersoneel te allen tijde contacteren.

Uitzicht

Residentie Aurore is gevestigd op de 5de verdieping van een torengebouw. Het uitzicht op de stad en het omringende heuvellandschap is dan ook verbluffend.

Aurore ligt op de oostelijke oever van de Maas, op amper 2 kilometer van het historische stadscentrum. Nog dichterbij is er Outremeusse, het eiland dat ontstaat door het samenvloeien van de Maas en de Ourthe. Met het Parc des Oblats is er ook een groot groendomein op wandelafstand.

Animatie

Residentie Aurore organiseert dagelijks activiteiten voor haar bewoners. Op het programma staat onder andere muziek, hersengymnastiek, kiné, een massagekuur, …. . Tot slot, maar zeker niet in het minst, heeft Aurore een eigen keuken waar dagelijks wordt gekookt met verse producten. Om vervolgens te smullen aan de mooi gedekte tafels in de gezellige eetzaal.

Onze accommodatie

GEMEENSCHAPPELIJKE VOORZIENINGEN

VERBLIJF

PERSOONLIJKE VOORZIENINGEN OP DE KAMER

DIENSTEN

ZORGAANBOD

Specificaties met een * zijn mogelijk, maar niet standaard voorzien.

Contacteer ons

Contactgegevens

Rue Grétry Rue Grétry 172-174, 5ième étage
4020 Luik
t. 04 340 57 00
f.
Philippe.VandenBroeck@lachartreuse.be


Dagelijks verantwoordelijke

Soade Amami
soade.amami@vulpia.be

 

Kaart

Bezig met laden van kaart...

Bezig met laden

*verplicht veld

Facebook