Corona: Vulpia’s plan van aanpak

12 maart 20

Vulpia neemt  uiteraard de door de overheid uitgevaardigde maatregelen ter harte. We doen er dan ook alles aan om de verdere verspreiding van het corona / covid-19 virus te voorkomen. 

Zorg komt niet in gedrang

Dat de afgekondigde maatregelen en aanbevelingen van de overheid rigoureus in acht worden genomen daar mag u zeker van zijn. Dat betekent niet dat de zorg voor onze bewoners in het gedrang komt. In alle aan Vulpia verbonden woonzorgcentra en assistentiewoningen gekoppeld aan deze woonzorgcentra worden de nodige maatregelen genomen, zonder aan de zorg te tornen. De gezondheid én het comfort van onze bewoners liggen ons na aan het hart.

Tijdelijk geen bezoek mogelijk 

In navolging van de richtlijnen blijven de deuren van onze woonzorgcentra en assistentiewoningen tot nader order gesloten voor bezoekers/familie. In de mate van het mogelijke zullen we onze bewoners maximaal ondersteunen om alsnog contact te hebben met hun familie. Onze dienstverlening komt niet in het gedrang en eigen medewerkers die ziekteverschijnselen vertonen blijven thuis. We doen het maximale om zowel de eigen medewerkers als bewoners te beschermen. 

Specifieke vragen

Zit u met specifieke vragen, aarzel dan niet om contact op te nemen met het woonzorgcentrum. Onze medewerkers zullen u naar best vermogen informeren en faciliteren. 

Wenst u meer informatie neem dan zeker  een kijkje op de website van de overheid www.info-coronavirus.be of neem telefonisch contact op via het nummer 0800/14 689.

Facebook