Vulpia Halmolen: ISO certificaat NEN-EN 15224 behaald

10 mei 19

Op 3 mei 2019 ontving Philippe Campo, directeur WZC Halmolen in naam van zijn team officieel haar ISO NEN-EN 15224 certificering uit handen van René Berendsen, manager audit and training Tûv Nederland.

Deze ISO-certificering is een certificaat waarmee Vulpia, als zorgorganisatie, aangeeft dat het zich voortdurend aanpast aan en anticipeert op  nieuwe maatschappelijke behoeften en hedendaagse zorgwensen. Een certificering waar Vulpia en het team van WZC Halmolen erg blij mee zijn.
Met de NEN-EN 15224 certificering maakt Vulpia  bovendien op een heel concrete manier duidelijk  dat de organisatie voldoet aan kwaliteitseisen toegespitst op de zorgsector.

“Op het moment dat er iets misloopt, heb je het instinct om bij te sturen. Er onstaat een echt verantwoordelijkheidsgevoel”
Bart Couwels, COO Vulpia

Teamspirit en beleving staan voorop

Voor de viering  van het behalen van het ISO certificaat werd resoluut gekozen voor een employee centric benadering. Geen klassieke receptie voor directie, belanghebbenden, pers. Uiteraard was iedereen welkom op die dag… maar de aandacht ging bewust naar onze medewerkers. We startten met een vroeg ontbijt, organiseerden een lachsessie en eindigden met fastfood en gintasting. Een programma samengesteld door de medewerkers van Halmolen.

“Collegiaal, ontstressend en ontspannend”
Shana, woonassistent Halmolen

Deze aanpak is bewust  gekozen, in lijn met onze waarden en vanuit de overtuiging dat onze medewerkers dag in dag uit het verschil maken voor onze bewoners. Zij verdienen respect én een dikke pluim.

“Een enorme dankbaarheid naar onze werknemers toe”
Inge Hanssens, CIO Vulpia