Vulpia beloont medewerkers met premie

20 november 20

Vulpia beloont haar medewerkers in november met een premie.  Het is een blijk van dank en respect voor hun inzet en professionalisme.

Luc Van Moerzeke, CEO van Vulpia, licht toe. “Onze medewerkers hebben zich met hart en ziel ingezet voor onze bewoners de afgelopen maanden. De impact die Corona had en nog steeds heeft op het professioneel en privéleven van medewerkers in de zorg is zeer groot. Zij worden 24/7 geconfronteerd met dit virus. Mijn bewondering en waardering voor hen is enkel maar toegenomen. Zorghelden in maart voor iedereen, vandaag zijn ze voor mij, meer dan ooit, Superhelden in zorg, in betrokkenheid en inzet.”  

De onderhandelingen met de regionale overheid om ook op Vlaams niveau tot structurele verbeteringen te komen in onze sector lopen nog. Dat vraagt tijd. We hopen hier op een duidelijk signaal. Vandaar de beslissing om alvast dit initiatief te nemen om onze zorgmedewerkers te bedanken.

Als bedrijf actief in de zorgsector is het onze verantwoordelijkheid om oprecht onze erkentelijkheid te tonen voor hun veerkracht, getoonde moed en hun geleverde inspanningen. Dit doen we door de toekenning van een financiële premie.  

In november ontvangen meer dan 2000 zorgmedewerkers een eenmalige bonus tot 200 euro.

Als Belgisch bedrijf kiest Vulpia bewust voor de consumptiecheque. Op deze manier verhoogt ze de koopkracht van haar werknemers. Het is ook een opportuniteit om solidariteit te tonen en de lokale economie te ondersteunen. Een logische keuze voor een bedrijf dat al 25 jaar actief is in de ouderenzorg in heel België en een sterke lokale verankering heeft in de verschillende regio’s van ons land.

Facebook