Residentie Mettewie

  • Residence Mettewie

Residentie Mettewie bevindt zich op de hoek van de Louis Mettewie- en Condorlaan. De residentie telt 117 eenpersoonskamers en 24 comfortabele en lichte assistentiewoningen. De kamers zijn verdeeld over de onderste 5 verdiepingen. De assistentiewoningen bevinden zich op de zesde en zevende verdieping en hebben een aparte ingang.

Elke kamer heeft een eigen doucheruimte die is aangepast voor mensen met beperkte mobiliteit. Zowel de kamers als de assistentiewoningen zijn verbonden met het oproepsysteem (verpleegoproep) van de residentie. De op het westen gericht kamers hebben zicht op de groene boulevard met zijn stedelijke ambiance en het  Scheutbospark. De andere verblijven, georiënteerd naar het oosten hebben uitzicht op een woonwijk en bieden een rustiger en kalmer karakter.

Verschillende gemeenschappelijke ruimtes zijn aanwezig op elk niveau. De belangrijkste, het Grand Café, is niet alleen toegankelijk voor bewoners, maar ook voor bezoekers uit de buurt. Het is het kloppend hart van de residentie. Op de begane grond is een kapsalon gepland, evenals een kinéruimte. Deze ruimtes, die een sociale en recreatieve rol vervullen, kijken uit op de tuin en hebben ruime terrassen.

De residentie heeft ook een grote aangelegde, open tuin, verbonden met de buurt.

Contacteer ons

*verplicht veld

Voor meer informatie kunt u altijd contact opnemen met Vulpia via info@vulpia.be of 0800 91 800