Parktoren, zorgeloos wonen met prachtig zicht op ‘t Stad

07 maart 17

115 assistentiewoningen met prachtig zicht over Antwerpen, centrale ligging bij het “Eilandje”, het ‘MAS’, de jachthavens en de vele terrasjes, dat is Parktoren. Uw assistentiewoning aan Park Spoor Noord biedt rust en ontspanning.

Parktoren, uw assistentiewoning, uw comfort

Alle assistentiewoningen zijn zo ontworpen dat u volop kan genieten van het daglicht. Ons 24/7 permanentiesysteem zorgt ervoor dat onze residenten door één druk op de knop hulp kunnen inroepen. In Parktoren is het in alle opzicht goed wonen, genieten en ontmoeten.

Met een glimlach: onze diensten op maat

“Zorg en diensten op maat”, dat is onze filosofie. Onze assistentiemanagers staan elke werkdag voor u klaar en zijn uw aanspreekpunt.

Parktoren is een thuis: u beslist wat u wil, zonder verplichting!

Van harte WELKOM

Op zondag 19 maart (10u00-17u00) nemen wij deel aan de Dag Van De Zorg. U bent van harte welkom om de troeven zelf te ervaren. We voorzien een rondleiding gevolgd door een hapje en drankje. We dagen de bezoekers uit om deel te nemen aan onze wedstrijd. Met verrekijker en kompas dagen we u uit om ‘bekende gebouwen’ te lokaliseren vanop de terrassen. De beste speurneus wint een mooie prijs.

 

  • VULPIA-PARKTOREN-ASSISTENTIEWONINGEN-ANTWERPEN-19
  • VULPIA-PARKTOREN-ASSISTENTIEWONINGEN-ANTWERPEN-24

Facebook