Brasserie BoCassa

  • VULPIA-BOCASA-WZC-RUSTHUIS-ASSISTENTIEWONINGEN-BOLDERBERG-8
  • VULPIA-BOCASA-WZC-RUSTHUIS-ASSISTENTIEWONINGEN-BOLDERBERG-2
  • VULPIA-BOCASA-WZC-RUSTHUIS-ASSISTENTIEWONINGEN-BOLDERBERG-6
  • VULPIA-BOCASA-WZC-RUSTHUIS-ASSISTENTIEWONINGEN-BOLDERBERG-9

Bij Brasserie BoCasa kunt u genieten van lekkere, huisbereide gerechten in een ontspannen kader. Dankzij de uitgebreide menukaart is er voor elk wat wils. Op onze brasserie- en suggestiekaart vindt u diverse heerlijke gerechten, van snacks tot hoofdgerechten. Wij serveren deze in onze sfeervolle brasserie binnen of buiten op ons terras.

Het sfeervol interieur zorgt voor een gezellige omkadering. Bovendien kan elke klant rekenen op een vriendelijke en professionele service. Dankzij de ligging in het centrum van Bolderberg is Brasserie BoCasa goed en makkelijk bereikbaar. De locatie heeft verder ook een grote parking en een groot terras.

Wij verzorgen ook…

Heeft u een speciale gelegenheid te vieren? Wij hebben vele mogelijkheden om uw feestje tot een succes te maken.

Wanneer er een gelegenheid is tot feesten, kunt usteeds ook bij Brasserie BoCasa terecht. Of het nu gaat om een verjaardag, kerstfeest met de familie, een nieuwjaarsreceptie, paasbrunch, een babyshower, een jubileum of een andere gelegenheid, wij helpen u graag om de feestvreugde te vergroten. ServiceResidentie BoCasa beschikt tevens over verschillende ruimtes die hier perfect voor geschikt zijn.

Bent u benieuwd naar onze mogelijkheden neem dan gerust contact met ons op. Wij verzorgen voor u als gast graag een aanbod op maat.. Dat is waar wij voor staan.

Openingstijden Brasserie

Maandag t/m vrijdag: 10.00 uur – 17.00 uur
Zaterdag en  zondag: 10.00 uur – 18.00 uur
(Andere tijden zijn bespreekbaar in onderling overleg)

Contactgegevens
Brasserie BoCasa
Vrunstraat 15 -17
3550 Bolderberg
011 24 66 00

Facebook