Herenhof – Lier (vanaf najaar 2021)

Nieuw project in Lier vanaf het najaar van 2021!

De assistentiewoningen van het Herenhof zijn gelegen aan de vesten in Lier, vlakbij het centrum en midden in het groen. In deze buurt voel je je echt welkom. Om te wonen, te ontsânnen, op adem te komen. 

Een rustige omgeving waar je voluit van het leven kunt genieten. Assistentiewoningen Herenhof, dat zijn een 140-tal wooneenheden op een autovrije site, een immens park voor groot en klein, stedelijke kantoren rond een aangenaam plein, mogelijkheden om te sporten, te shoppen en te genieten…Kortom, Herenhof heeft alles om het jou en jouw gezin naar de zin te maken.

Je woont dichtbij de ring, met vlotte verbindingen naar Antwerpen, Mechelen en de Kempen. Verkies je het openbaar vervoer? Geen probleem: het station is vlakbij.

Het centrum van de stad ligt op wandelafstand. Met z’n 34 000 inwoners is Lier groot genoeg om alles te bieden waar je nood aan hebt en klein genoeg om alles bereikbaar en gezellig te houden. In één van de 25 scholen in de stad vinden jouw kinderen vast het onderwijs dat hen aanspreekt. In de historische kern wandel je door 800 jaar geschiedenis. Het ruime centrum nodigt uit tot winkelen en ontdekken, het stadspark en de vesten tot wandelen en relaxen.

In het Pallieterland rondom Lier is het heerlijk uitwaaien, terwijl de natuur aan de Kleine en de Grote Nete aanzet tot wandelen en fietsen.

Hou de website in het oog!

Beschikbaar vanaf het najaar van 2021.

Onze accommodatie

GEMEENSCHAPPELIJKE VOORZIENINGEN

PERSOONLIJKE VOORZIENINGEN WONING

DIENSTEN

Specificaties met een * zijn mogelijk, maar niet standaard voorzien.

Contacteer ons

Contactgegevenst.
f.


Dagelijks verantwoordelijke 

Kaart

Bezig met laden van kaart...

Bezig met laden

*verplicht veld

Facebook