Residentie Brugse Vaart II – Mariakerke

Moderne assistentiewoningen aan de Brugse Vaart

Residentie Brugse Vaart II is een gloednieuwe residentie bestaande uit 24 hoogwaardig afgewerkte en lichtrijke assistentiewoningen, gelegen aan de Brugse Vaart in Mariakerke. Perfect bereikbaar via de R4 te Gent en vlakbij een gezellige woonbuurt, waar rust en natuur centraal staan. De bewoonbare oppervlakte van de flats varieert tussen 76m² en 90m². Elke flat beschikt telkens over één of twee slaapkamers, een ruime badkamer met inloopdouche en een volledig ingerichte keuken met oven, koelkast, vaatwasmachine én voldoende kastruimte. Alle assistentiewoningen hebben bovendien een ruime berging en een eigen terras met zicht op water of groen.

Wonen tussen stad & natuur

Naast de architectuur, is ook de ligging een echte voltreffer. De residentie ligt op amper 2,5 kilometer van Gent en vlakbij bevindt zich een bushalte, zo bent u op amper 10 minuten in het centrum van de stad. Het Museum Dr. Guislain bevindt zich op minder dan een kilometer van de residentie. Naast cultuur, is Brugse Vaart II ook omgeven door prachtige natuur. Zo ligt het Fluweelpark, een mooi buurtpark met brede wandelpaden en grasvelden voor sport en spel, op minder dan 500m afstand. Het Fluweelveld is bovendien de groene doorgang naar het Bourgoyen-Ossemeersen, een natuurreservaat van 220ha. Residentie Brugse Vaart II ligt dus letterlijk tussen stad en natuur in.

Residentie Brugse Vaart II betekent niet alleen luxueus wonen, maar tevens genieten van heel wat ondersteunende diensten. De services worden verleend door de specialist in zorgverlening, namelijk Vulpia. En laat het ‘ontzorgen’ van bewoners en hun familie nu net onze topprioriteit zijn!

Op de site van Brugse Vaart II, vindt u naast de assistentiewoningen ook een woonzorgcentrum. Dat biedt natuurlijk een aantal voordelen, niet in het minst de continue nabijheid van het zorgpersoneel. Via een handig oproepsysteem kan u hen altijd oproepen in geval van nood. In het woonzorgcentrum wordt ook dagelijks vers gekookt en u bent natuurlijk welkom om mee aan te schuiven. Ook de activiteiten en de fitnessruimte van het woonzorgcentrum staan, indien gewenst, tot uw beschikking.

Onze services

Zin in net dat ietsje meer? Ook een bezoekje aan het kapsalon, de medische pedicure of een heerlijke massage zijn mogelijk. Ga je graag even iets drinken? Geniet dan dagelijks in het Grand Café. Uiteraard is er ook uw persoonlijke woonassistente die met plezier voor u klaar staat.

 

*Alle weergegeven beelden zijn louter informatief om een beeld te krijgen op het project. Materiaalgebruik en uitzicht zijn niet bindend.*

Onze accommodatie

GEMEENSCHAPPELIJKE VOORZIENINGEN

PERSOONLIJKE VOORZIENINGEN WONING

DIENSTEN

Specificaties met een * zijn mogelijk, maar niet standaard voorzien.

Contacteer ons

Contactgegevens

Brugsevaart 5
9030 Mariakerke
t. 0470/90.80.70.
f.
sense@brugsevaart-II.be


Dagelijks verantwoordelijke

Jan Van Landeghem
Jan.VanLandeghem@brugsevaart.be

 

Kaart

Bezig met laden van kaart...

Bezig met laden

*verplicht veld

Facebook