Brasserie BoCassa

  • VULPIA-BOCASA-WZC-RUSTHUIS-ASSISTENTIEWONINGEN-BOLDERBERG-8
  • VULPIA-BOCASA-WZC-RUSTHUIS-ASSISTENTIEWONINGEN-BOLDERBERG-2
  • VULPIA-BOCASA-WZC-RUSTHUIS-ASSISTENTIEWONINGEN-BOLDERBERG-6
  • VULPIA-BOCASA-WZC-RUSTHUIS-ASSISTENTIEWONINGEN-BOLDERBERG-9

Bij Brasserie BoCasa kunt u genieten van lekkere, huisbereide gerechten in een ontspannen kader. Dankzij de uitgebreide menukaart is er voor elk wat wils. Op onze brasserie- en suggestiekaart vindt u diverse heerlijke gerechten, van snacks tot hoofdgerechten. Wij serveren deze in onze sfeervolle brasserie binnen of buiten op ons terras.

Het sfeervol interieur zorgt voor een gezellige sfeer. Bovendien kan elke klant rekenen op een vriendelijke en professionele service. Dankzij de ligging in het centrum van Bolderberg is Brasserie BoCasa goed en makkelijk bereikbaar. De locatie heeft verder ook een grote parking en een groot terras.

Wij verzorgen ook…

Heeft u een verjaardag te vieren en wilt u iets anders? Wij hebben vele mogelijkheden om uw feestje tot een succes te maken.

Wanneer er een gelegenheid is tot feesten, kunt u uiteraard ook bij Brasserie BoCasa terecht. Of het nu gaat om een verjaardag, een babyshower, een jubileum of andere gelegenheid, wij helpen u graag om de feestvreugde te vergroten. Service Residentie BoCasa beschikt tevens over enkele ruimtes perfect voor: verjaardagen, privé diners en recepties. Wij verzorgen zelf de catering op locatie.

Bent u benieuwd naar onze veelzijdigheid neem dan gerust contact met ons op. Wij verzorgen uw noden graag op maat.. Voor u als gast, voor het product van uw keuze en voor alles wat wij doen. Dat is waar wij voor staan.

Openingstijden
Maandag t/m zondag: 10.00 uur – 18.00 uur
(Andere tijden zijn bespreekbaar in onderling overleg)

Contactgegevens
Brasserie BoCasa
Vrunstraat 15 -17
3550 Bolderberg
011 24 66 00

MENU
x
MENU